"Kund"

Lotta är en magisk människa , som ger så mycket energi och glädje. Ett möte med henne och hela jag känns fylld med energi, glädje och nya ideèr. Tänk om det fanns fler som Lotta

"CV och personligt brev"

Lotta är en glädjespridare. Ger sådan energi o för o bana vägen för framtiden. 5 +++++ räcker inte 100 plus minst �

"Föreläsning Medborgarskolan"

Lotta är fantastisk glädjespridare och inspiratör! Ett nöje att få möjlighet att jobba tillsammans! Föreläsningen hon gjorde hos oss på Medborgarskolan blev en succé! Beundrar hennes kreativitet och ditt mod! En mycket professionell person med förmåga att lyfta det goda och positiva i människor och se möjligheter, inte hinder. Fortsätt inspirera och engagera Lotta!

"student Mälardalen högskola"

Lotta är en blandning av klokhet, ödmjukhet och inspiration! Hon har förmågan att vända på saker så att en ser dem ur nya perspektiv, vilket utvecklar mig som människa. Jag är imponerad över hennes drivkraft och den positivitet hon utstrålar. Det ska bli spännande att följa Lottas äventyr in i framtiden.

A, 46 år, RA kronisk ledsjukdom”

En glad , spontan & positiv människa som du behövs. Jag t.e.x struntade i att tänka negativa tankar. För min del tillförde du väldigt mycket positiv energi. Allt var nog väldigt bra, angående kursen. Bara positivt Lotta.

”A-L, 39 år, fibromyalgi”

Du bidrog med engagemang och positiv anda; att du var lyhörd och flexibel för vilka metoder som fungerade för gruppen. Du ingav förtroende och såg och bekräftade var och en. Det var bra att mycket fokus låg på gruppövningar och att en parallell här kan dras till hur det faktiskt fungerar ute i arbetslivet. Tycker även att det var bra att vi fick hjälp att skriva CV.